HTZ 1300 Super Profi PLUS

HTZ 1300 Super Profi PLUS

⦁ Cel mai rapid și cel mai modern utilaj cu panza panglica! 1300 SP Plus include cel mai nou sistem de control cu ecran de 10 “și caracteristici suplimentare de economisire a timpului.
⦁ Cele mai bune și mai rapide ferăstraie cu bandă Mebor!
⦁ Mebor Plus Band Saws® aduc mai multă viteză, mai multă productivitate și o evacuare a scandurilor mult mai rapida. Aceste utilaje includ cele mai recente inovații și îmbunătățiri tehnice. Utilajele Saws® Plus sunt universale pentru orice dimensiune a busteanului și sunt folosite atat pentru busteni de mici dimensiuni, cat si pentru busteni de până la 1,2 m în diametru.
⦁ Controlul inteligent Plus automat include instrumente suplimentare de optimizare pentru o mai buna evacuare a scandurilor. Poziționare lamei de taiere este realizată cu ajutorul unui motor brushless, care este foarte rapid și precis.
⦁ Funcționarea cu o mare viteză și multe alte caracteristici de economisire a timpului crește suplimentar productivitatea.
⦁ Plus Band Saws® a stabilit noi nivele de productivitate în tăierea orizontală! Acest lucru este dovedit practic de catre clientii nostri in procesul de productie.

Producator: Mebor

Cere detalii:   +40 212 30 88 90