Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

 De ce sa alegi Mebor?
 • 2021-09-06

De ce sa alegi Mebor?

 10 motive ce demonstreaza ca Mebor este Solutia pentru tine,indiferent daca esti la inceput de drum in productia de cherestea,ai deja experienta si  vrei  sa treci la alt nivel sau vrei sa  dezvolti o capacitate medie-mare de productie!

 

 1. Gama MEBOR include utilaje pentru productivitati mici, medii, mari cat si solutii complet automatizate pentru prelucrarea primara a lemnului.

 

 1. Peste 250 de echipamente sau linii complete montate in Romania.Astfel puteti vedea la lucru echipamentele,in conditii reale de exploatare,se poate discuta cu proprietarii toate aspectele legate de productivitate,fiabilitate si costuri de exploatare.

 

 1. Gama diversificata,de la ferastraie orizontale de capacitate mici ,medii sau mari ,masini de tivit,masini de spintecat,ferastraie de retezat,echipamente pentru debitare bustean subtire pana la ferastraie verticale de capacitate mare ,sau linii complet automatizate.Tratam cu cea mai mare seriozitate toate cererile indiferent ca sunt echipamente singular sau linii complete.

 

 1. O echipa formata din 5 ingineri de vanzare si 5 tehnicieni este disponibila pentru a sustine productia dvoastra.Ne deplasam la sediul dvoastra pentru a oferii cea mai adecvata rezolvare.

 

 1. Depozit piese de schimb in Bucuresti-asigura un traseu cat mai scurt pentru livrarea pieselor de schimb.

 

 1. Echipamentele Mebor cu panza lata asigura precizie si calitate,aducand un plus produselor dvoastra,intr-o piata in care calitatea taierii face diferenta dintre un contract bun sau un client nemultumit.

 

 1. Grad mare de automatizare,pentru o dimensionare cat mai buna a echipelor de lucru.Consideram foarte important ca productivitatea sa se raporteze la cantitatea de cherestea produsa pe numar de operatori direct productivi.Salarizarea si motivarea pentru industria noastra sunt in continua schimbare si a devenit o componenta importanta in calcularea profitului.Una este sa produci o cantitate de 50 de mc cherestea cu o echipa de 10 oameni si cu totul altceva este ca aceiasi cantitate de cherestea sa fie produsa cu 6 oameni.De alfel un grad mare de automatizare ,minimalizeaza efortul fizic al operatorilor asigurand un climat sanatos de lucru.

 

 1. Experienta in productia de echipamente din 1982.În 1982, fondatorul companiei,a proiectat și construit primul utilaj panglica de debitat busteni Mebor. Tot mai mulți clienți s-au convins de performanța fierastraielor Mebor și producția noastră a continuat să crească de atunci. Suntem unul dintre cei mai importanti producatori mondialide mașini de tăiere primară a lemnului.

 

 1. Avand peste 30 de ani de experienta , suntem capabili de a va consilia și a va ajuta să vă îmbunătățiți procesul dumneavoastra de productie.O investitie trebuie in primul rand sa acopere nevoile actuale,dar trebuie sa tina cont si de viitor,sa fie flexibila,sa ofere capacitatea de adaptare la piete noi sau produse noi.

 

 1. Clientii ce au revenit cu comenzi noi de echipamente sunt garantia ca Solutia Mebor este eficienta si competitiva,de aceea va invitam sa ne cunoastem ,sa identificam impreuna nevoiele productiei dvoastra si impreuna sa alegem cea mai buna solutie tehnica!

 

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate