Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

FINISAJUL mobilei reprezinta punctul cel mai ridicat de înnobilare al lemnul atât de pretios pentru noi toti.

FINISAJUL mobilei reprezinta punctul cel mai ridicat de înnobilare al lemnul atât de pretios pentru noi toti.
  • 2021-09-06

FINISAJUL mobilei reprezinta punctul cel mai ridicat de înnobilare al lemnul atât de pretios pentru noi toti.

FINISAJUL mobilei reprezinta punctul cel mai ridicat de înnobilare al lemnul atât de pretios pentru noi toti.

Din respect pentru lemn și pentru clientii noștri, propunem echipamente de înaltă tehnologie care să dea un plus de valoare mobilierului și celorlalte produse din lemn care sunt finisate/lacuite.

MAKOR Group asigura roboti la cele mai inalte standarde si poate fi considerat un etalon de calitate si inovatie in ceea ce priveste liniile de finisaj, de la liniile dedicate canturilor si profilelor, pana la liniile high-tech cu roboti de pulverizare cartezieni sau antropomorfi in cabine presurizate cu parametrii foarte bine controlati.

Din gama  vastă de echipamente pe care le produce MAKOR, amintim:

- Linii de finisaj pentru panouri  plane și profilate

- Linii de finisaj pentru elemente profilate

- Linii de finisaj pentru uși

- Linii de finisaj pentru aplicarea adezivului

- Linii de șlefuit și lăcuit canturi

Trecerea de la pulverizare manuală la pulverizare automată este un pas important, finisajul este complex, necesită experientă și multă  implicare pentru a obtine rezultatul dorit.

În Laboratorul de probe și cercetare din cadrul societătii MAKOR, recunoscut de Ministerul Italian de Resort, o echipă dinamică de ingineri se dedică dezvoltarii și ameliorării continue a tehnologiilor în domeniul finisajului. In acest laborator, fiecare  client este invitat  să efectueze probe  astfel încât  linia de finisaj propusă de MAKOR să corespundă integral solicitărilor clientilor.

 

In procesul de finisaj, nu doar vopsirea propriu-zisa influenteaza calitatea finala a produselor finisate. SLEFUIREA gresita este cauza multor defecte de finisare! Defectele de finisare care își au originea în corectitudinea cu care este pregătit lemnul înainte de aplicarea lacului, sunt lipsa aderenței, absorbția diferențiată sau aspectul pătat. Toate acestea au drept cauza șlefuirea greșită a lemnului înainte de aplicarea finisajului.

Pentru slefuirea corecta a suprafetelor, echipamntele EMC sunt solutia perfecta atat din punct de vedere calitativ, cat si financiar. EMC acopera toata gama de utilaje pentru slefuit si polisat, fie ca vorbim despre afaceri la inceput de drum, sau fabrici industriale.

 

Pe langa echipamentele de pulverizare si slefuire, este foarte important aspectul mediului inconjurator si conditiile de lucru. Ventil Veneta ne asigura cele mai bune solutii pentru circulatia aerului in zona de lucru si pastrarea acestuia cat mai curat posibil. Finisajul trebuie sa se desfasoare in conditii controlate de temperatura, flux de aer si umiditate, dar si cu siguranta indepartarii impuritatilor din zona de lucru. Ventil Veneta asigura instaltii de aspiratie, cu filtre, silozuri si centrale termice, dar si reparametrizarea mediului de lucru si compensarea aerului utilizat de echipamentele de finisaj. 

 

Echipa Rolem, impreuna cu furnizorii sai este pregatita sa raspunda oricaror solicitari din partea clientilor, iar impreuna cu ei sa obtina solutia corecta, personalizata pentru fiecare client. Solutia corecta pe care o propunem ne-a asigurat colaborarea pe termen lung cu clientii nostri. Atat echipa comerciala cat si echipa noastra de service raspund solicitarilor din orice zona a tarii. 

Echipa Rolem si furnizorii sai sunt gata sa preia orice solicitare in domeniul finisajului si sa o transforme intr-un proiect viabil cu tehnologie de ultima generatie.    

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate