Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

Masini si linii de finisaj oferite de Rolem Industrial Srl
  • 2021-09-06

Masini si linii de finisaj oferite de Rolem Industrial Srl

FINISAJUL mobilei  și al altor produse din lemn  aduce  plusvaloare pe o piață concurențială și înnobilează lemnul atât de prețios pentru noi toți.

Din respect pentru lemn și pentru clienții noștri, propunem echipamente de înaltă tehnologie care să dea un plus de valoare mobilierului și celorlalte produse din lemn care sunt lăcuite.

Partenerii noștri din Italia, societățile MAKOR și FINITURE, sunt specializați în proiectarea și realizarea liniilor de finisaj în funcție de cerința fiecărui client. MAKOR are o experiență de peste 50 de ani în domeniul producției de echipamente pentru finisajul lemnului.

Cu peste 20.000 de linii de finisaj vândute în peste 50 de țări, MAKOR este prezent acum și în România prin reprezentantul său exclusiv, Rolem Industrial SRL.

 

Activitatea susținută din domeniul cercetării a dus la realizarea de tehnologii avansate atât pentru mașini individuale, cât și pentru linii complete de finisaj. MAKOR produce mașini și linii de finisaj personalizate în funție de cerințele fiecărui client, adresându-se atât micilor producători, cât și celor foarte mari. Prima  este mașina de pulverizat  START ONE, care  are un singur braț de pulverizare,  urmând mașinile de pulverizat cu două brțe și continuând cu roboți de pulverizare în cinci axe, ROBOSTART EVOLUTION sau ROBOSPARY, roboți care reprezintă vârful de tehnologie în domeniul finisajului.

Din gama  vastă de echipamente pe care le produce MAKOR, amintim:

- Linii de finisaj pentru panouri  plane și profilate

- Linii de finisaj pentru elemente profilate

- Linii de finisaj pentru uși

- Linii de finisaj pentru aplicarea adezivului

- Linii de șlefuit și lăcuit canturi

Trecerea de la pulverizare manuală la pulverizare automată este un pas important, finisajul este complex, necesită experiență și multă  implicare pentru a obține rezultatul dorit.

În Laboratorul de probe și încercări din cadrul societății MAKOR, recunoscut de Ministerul Italian de Resort, o echipă dinamică de ingineri se dedică cercetării și ameliorării continue a tehnologiilor în domeniul finisajului.

 

Tot aici, în acest laborator, fiecare  client este invitat  să efectueze probe  astfel încât  linia de finisaj propusă de MAKOR să corespundă integral solicitărilor clienților.

În completarea echipamentelor din sectorul finisajului, ROLEM oferă și linii de finisaj pentru ferestre și scaune, produse de societatea FINITURE-Italia, societate specializată în proiectarea și realizarea de linii de finisaj pentru ferestre, scaune și diferite alte produse din lemn

 

Și societatea FINITURE creează echipamente personalizate în funcție de necesitățile fiecărui  client și acordă o atenție constantă inovației în tehnologia finisajului și respectării normelor în vigoare, având ca scop să răspundă solicitărilor clienților, respectând  calitatea, activitatea de service în garanție și post-garanție. În acest mod a ajuns FINITURE leader în domeniu.

Cercetarea susținută  în găsirea soluțiilor optime care  să asigure flexibiliate și economie de energie este unul dintre  punctele forte ale societății FINITURE.

Finiture  oferă  o gamă  variată  de echipamente și pote acoperi diferite exigențe

- Linii de finisaj pentru ferestre cu conveior

- Linii de finisaj pentru corpuri montate

- Robot de pulverizare antropomorf

- Tuneluri de uscare pentru liniile verticale

Pentru a obține un finisaj corect, condiția obligatorie este ca, înainte de a intra la lăcuit, panourile să fie foarte  bine șlefuite. După aplicarea stratului de grund,  șlefuirea grundului este operația care  obligatoriu  trebuie repetată.

Numai  respectând această tehnologie, calitatea finisajului va fi cea dorită.

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate