Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

Rolem Industrial SRL un partener de incredere pentru industria lemnului

Rolem Industrial SRL  un partener de incredere  pentru industria lemnului
  • 2021-09-06

Rolem Industrial SRL un partener de incredere pentru industria lemnului

Tot mai mulți clienți s-au convins de performanța ferastraielor cu panza panglica orizontala MEBOR. Calitatea utilajelor oferita de compania slovena a fost recunoscuta, primind numeroase premii, cum ar fi “Oamenii de afaceri din Slovenia” in anul în 2011. Mebor reprezinta unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de mașini de tăiere primară a lemnului.

DA, PUTEM! Este deviza specialistului nostru in utilaje de optimizat cherestea, CURSAL.

De peste 40 de ani, societatea italiana ofera consultanță, proiectare, vânzare și asistență clienților noștri cu privire la optimizarea automată, semi-automata și personalizata, sistemelor automate de încărcare și descărcare, cu peste 3000 de instalații din Italia și din întreaga lume.

Compania KOLMAG situată în nordul Italiei funcționează de peste 30 de ani în proiectarea și producția de mașini CNC pentru industria lemnului, dar a dezvoltat și CNC-uri pentru alte sectoare precum PLASTIC, ALUMINIU și ALIAJE NEFEROASE, MATERIALE COMPOZITE, MODELE ȘI MATRITE.

FINISAJUL mobilei și al altor produse din lemn aduce plus valoare pe o piată concurentială și înnobilează lemnul atât de pretios pentru noi toti. Din respect pentru lemn și pentru clientii noștri, propunem echipamente de înaltă tehnologie care să dea un plus de valoare mobilierului și celorlalte produse din lemn care sunt lacuite.

Partenerii noștri din Italia, societătile MAKOR, EMC si FINITURE, sunt specializati în proiectarea și realizarea liniilor de finisaj în funct ie de cerinta fiecărui client

Din gama vastă de echipamente pe care le produce MAKOR, amintim:

  • Linii de finisaj pentru panouri plane si profilate
  • Linii de finisaj pentru elemente profilate
  • Linii de finisaj pentru uși
  • Linii de finisaj pentru aplicarea adezivului
  • Linii de șlefuit și lăcuit canturi

 

 

Cu masinile de calibrat si slefuit de la EMC-Italia, avem incredere deplina ca avem solutia completa pentru orice tip de finisaj. De la primul proces, pana la ultimul prin care trece lemnul sau orice alt matrial, este necesar asigurarea unui mediu optim de lucru.

VENTIL VENETA este partenerul ideal pentru instalatii de tratament al aerului, pentru aspiratia rumegusului si a altor deseuri, pentru centralizarea si stocarea acestora in silozuri, sau pur si simplu pentru termoficarea spatiului de lucru.

Uscare, Aburire & CT

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate