Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

FINISAJ MOBILA
  • 2021-09-06

FINISAJ MOBILA

EMC – producator italian de masini de calibrat si slefuit panouri plane sau profilate din lemn masiv, PAL sau MDF, masini sau linii de polishat si lustruit fronturi. Componenta masinilor, se face individual, pentru fiecare client in parte, in functie de necesitatile acestuia, latimi de lucru intre 650-1.350 mm, numarul grupurilor de prelucrare intre 1 si 6 !

MAKOR – producator italian de linii complete de finisaj pentru panouri plane, profilate, cu citirea pieselor cu bariera 3D, la intrarea in robotul de pulverizare, cu tunele de uscare verticale, tunele de uscare infra-rosu pentru produsele pe baza de apa, tunele de uscare UV, s.a.

Sistem de pulverizare cu un brat oscilant, fara operator. Instalatia este alcatuita din masina de pulverizat cu utilizare facila si incarcator-descarcator automat a carucioarelor. Proiectat in special pentru pulverizarea pe ambele fete a usilor.

Robot antropomorf, echipat cu 7 axe controlate, capabil sa pulverizeze in automat, piese de mobilier sau orice alt fel de panou de lemn sa de alte material. Robospray 4.0 este masina ideala pentru pulverizari de mare precizie, precum finisajul gloss. Datorita barierei de citire 3D, pozitionata la intrarea in robot, este posibila pulverizarea usilor profilate, a canturilor sau a elementelor subtiri. In plus, robotul poate fi programat pentru diverse aplicatii special, cum ar fi aplicarea adezivilor, cand aplicarea de produs pe cant, necesita cantitate mai mare. Robot, ROBOSTART M, cu un pistol dedicat ce copiaza in mod geometric profilul cantului si ale ramelor pentru a aplica pe acestea, cantitatea corecta de produs independent de cantitatea aplicata pe suprafata plana, aplicare pe plan ce se face cu un grup de 2 pistoale in mod oscilant.

 

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate