Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

ROLEM DIN 1992

Povestea Rolem a început acum mai bine de 30 de ani. Lemnul și povestea lui milenară, mobilierul minunat care înnobilează această avere pe care România o are, erau undeva ascunse în gândirea noastră. A trebuit să se întâmple și să luăm o decizie, noi ca familie.
Așa am început sau de fapt am continuat să rămânem în domeniul lemnului .. pentru că mai aveam în spate o experiență din acest sector în care am intrat de la terminarea facultății.

Provocările au fost multiple, am clădit câte ceva în fiecare zi, în fiecare lună în fiecare an. Începutul a fost greu, poate ca orice început, într-o piață dezorganizată, cu multe oportunități dar și foarte multe obstacole. Am pornit cu dorința de a reuși, de a aduce un pic de valoare adăugată acestui sector căruia ne-am dedicat cu multă muncă și implicare. Au trecut anii, am avut satisfacții, am avut greutăți, am avut dezamăgiri dar am câștigat experiență și cel mai important este faptul că avem clienți încă de la începutul activității noastre, avem clienți care s-au alăturat portofoliului nostru an de an, avem furnizori de încredere, avem o echipă care știe să respecte clienții, să respecte lemnul.

Încercăm în fiecare zi să fim mai buni, mai performanți, să răspundem corect întrebărilor și nevoilor clienților noștri. Întreaga familie se dedică activității societății Rolem, ne place ceea ce facem. Familia înseamnă și întreaga echipă Rolem, numai împreună putem obține rezultatele dorite, numai împreună putem păstra poziția câștigată în cei peste 25 de ani. Împreună vom continua în respect pentru lemn și respect pentru clienții noștri.

 

Societatea ROLEM este prezentă pe piaţa echipamentelor industriale specifice industriei de prelucrare a lemnului de peste 30 de ani. În toată această perioadă ROLEM a adăugat continuu produse noi în oferta sa, astfel încât astăzi poate oferi aproape toată gama de echipamente industriale, începând de la debitarea buşteanului până la linii de producție panouri masive, prese pentru panouri, mașini de șlefuit și calibrat, prelucrarea pe centre cu comandă numerică, utilaje tradiționale pentru prelucrarea lemnului,  centrale termice, finisaj cu roboţi de pulverizare, sisteme complete de aspirație etc.

Asigurăm service în perioada de garanție și post-garanție cu tehnicienii noștri instruiți de către furnizori.

 

Din portofoliul nostru prezentăm câțiva furnizori de top:

 

Mebor—Slovenia

Producător de ferăstraie cu pânză panglică pe orizontală sau vertical și linii complete de debitare full automatizate, inclusiv decojitoare si tocătoare.

BigOnDry—Italia

Producător cu tradiție de cameră de uscare tradițional sau în vid, aburitoare sau camere de tratament termic al lemnului.

Ventil Veneta—Italia

Partener de încredere de peste 16 ani în România! Ventil Veneta asigură ambientul PERFECT în orice spațiu de producție. Producător de stații de filtrare, sisteme complete de aspirație, cu un know-how solid în tot ceea ce privește circulația și tratarea aerului și managemetul rumegușului/deșeurilor.

Cursal—Italia

Pentru orice solicitare de mașini sau linii de optimizare putem spune cu siguranță: DA, SE POATE!

FUTURA—Italia

Mașini de rindeluit pe 4 fețe la cel mai bun raport calitate – preț.

EMC Engineering—Italia

Proiectare, flexibilitate și disponibilitate! Mașini de calibrat și șlefuit proiectate și excelent executate pentru fiecare client în parte.

Mașini speciale pentru polish sau rusticizat.

Makor Group—Italia

Specialistul în finisaj! Makor oferă soluții complete pentru orice necesitate din aria finisajului/vopsirii, indiferent că vorbim de panou sau profil. Producător de mașini de pulverizare individuale sau linii complexe pentru vopsirea panourilor sau a profilelor.

Finiture Engineering—Italia

Soluții simple pentru probleme complexe! Producător de linii de finisaj verticale pentru uși, ferestre, scaune sau mobilier montat.

Echipa noastră

Silvia Radulescu
Silvia Radulescu
Director general
Sorin Radulescu
Sorin Radulescu
Administrator
Madalina Radulescu
Madalina Radulescu
Marketing
Sorin Oprica
Sorin Oprica
Vanzari
Liviu Tanase
Liviu Tanase
Vanzari
Daniel Babos
Daniel Babos
Vanzari
Dan Raducan
Dan Raducan
Piese de schimb
Alexandru Panait
Alexandru Panait
Online service&support
Daniel Spanu
Daniel Spanu
Tehnician
Petru Olteanu
Petru Olteanu
Tehnician
Leca Mathei
Leca Mathei
Marketing
Luissa Baltasiu
Luissa Baltasiu
Colaborator
Sandu Robert
Sandu Robert
Tehnician

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate