Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

ROLEM DIN 1992

Povestea Rolem a inceput acum mai bine de 25 de ani. Lemnul si povestea lui milenara, mobilierul minunat care innobileaza aceasta avere pe care Romania o are, erau undeva ascunse in gandirea noastra. A trebuit sa se intample si sa luam o decizie, noi ca familie.
Asa am inceput sau de fapt am continuat sa ramanem in domeniul lemnului..pentru ca mai aveam in spate o experienta din acest sector in care am intrat de la terminarea facultatii.

Provocarile au fost multiple,am cladit cete ceva in fiecare zi,in fiecare luna in fiecare an.. Inceputul a fost greu, poate ca orice inceput,intr-o piata dezorganizata…cu multe oportunitati dar si foarte multe obstacole.. Am pornit cu dorinta de a reusi,de a aduce un pic de valoare adaugata acestui sector caruia ne-am dedicat cu multa munca si implicare. Au trecut anii, am avut satisfactii, am avut greutati, am avut dezamagiri… dar, am castigat experienta si cel mai important este faptul ca avem clienti inca de la inceputul activitatii noastre, avem clienti care s-au alaturat portofoliului nostru an de an,avem furnizori de incredere,avem o echipa care stie sa respecte clientii,sa respecte lemnul.

Incercam in fiecare zi sa fim mai buni, mai performanti, sa raspundem corect intrebarilor si nevoilor clientilor nostri. Intreaga familie se dedica activitatii societatii Rolem,ne este greu,ne este usor,ne place ceea ce facem. Familia inseamna si intreaga echipa Rolem, numai impreuna putem obtine rezultatele dorite, numai impreuna putem pastra pozitia castigate in cei peste 25 de ani. Impreuna vom continua in respect pentru lemn si respect pentru clientii nostri.

Despre noi

Echipa noastră

Silvia Radulescu
Silvia Radulescu
Director general
Sorin Radulescu
Sorin Radulescu
Administrator
Madalina Radulescu
Madalina Radulescu
Marketing
Sorin Oprica
Sorin Oprica
Vanzari
Liviu Tanase
Liviu Tanase
Vanzari
Daniel Bobos
Daniel Bobos
Vanzari
Gheorghe Munteanu
Gheorghe Munteanu
Vanzari
Ovidiu Costea
Ovidiu Costea
Vanzari
Dan Raducan
Dan Raducan
Piese de schimb
Alexandru Panait
Alexandru Panait
Online service&support
Daniel Spanu
Daniel Spanu
Tehnician
Robert Sandu
Robert Sandu
Tehnician
Petru Olteanu
Petru Olteanu
Tehnician

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate