Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

ROLEM DIN 1992

Povestea Rolem a inceput acum mai bine de 30 de ani. Lemnul si povestea lui milenara, mobilierul minunat care innobileaza aceasta avere pe care Romania o are, erau undeva ascunse in gandirea noastra. A trebuit sa se intample si sa luam o decizie, noi ca familie.
Asa am inceput sau de fapt am continuat sa ramanem in domeniul lemnului..pentru ca mai aveam in spate o experienta din acest sector in care am intrat de la terminarea facultatii.

Provocarile au fost multiple, am cladit cete ceva in fiecare zi, in fiecare luna in fiecare an. Inceputul a fost greu, poate ca orice inceput, intr-o piata dezorganizata, cu multe oportunitati dar si foarte multe obstacole. Am pornit cu dorinta de a reusi, de a aduce un pic de valoare adaugata acestui sector caruia ne-am dedicat cu multa munca si implicare. Au trecut anii, am avut satisfactii, am avut greutati, am avut dezamagiri dar am castigat experienta si cel mai important este faptul ca avem clienti inca de la inceputul activitatii noastre, avem clienti care s-au alaturat portofoliului nostru an de an, avem furnizori de incredere, avem o echipa care stie sa respecte clientii, sa respecte lemnul.

Incercam in fiecare zi sa fim mai buni, mai performanti, sa raspundem corect intrebarilor si nevoilor clientilor nostri. Intreaga familie se dedica activitatii societatii Rolem, ne place ceea ce facem. Familia inseamna si intreaga echipa Rolem, numai impreuna putem obtine rezultatele dorite, numai impreuna putem pastra pozitia castigata in cei peste 25 de ani. Impreuna vom continua in respect pentru lemn si respect pentru clientii nostri.

 

Societatea ROLEM este prezentă pe piaţa echipamentelor industriale specifice industriei de prelucrare a lemnului de peste  27 de  ani. În toată această perioadă ROLEM a adăugat continuu produse noi în oferta sa, astfel încât astăzi poate oferi aproape toată gama de echipamente industriale, începând de la debitarea buşteanului până la linii de producție panouri masive, prese pentru panouri, mașini de șlefuit și calibrat, prelucrarea pe centre cu comandă numerică, utilaje tradiționale pentru prelucrarea lemnului,  centrale termice, finisaj cu roboţi de pulverizare, sisteme complete de aspirație etc.

Asigurăm service in perioada de garanție și post-garanție cu tehnicienii noștri instruiți de catre furnizori.

 

Din portofoliul nostru prezentam cativa furnizori de top:

 

Mebor—Slovenia

Producător de ferastraie cu panză panglică pe orizontală sau vertical și linii complete de debitare full automatizate, inclusiv decojitoare si tocatoare.

BigOnDry—Italia

Producător cu tradiție de camera de uscare traditional sau in vid, aburitoare sau camere de tratament termic al lemnului.

Ventil Veneta—Italia

Partener de încredere de peste 16 ani în România! Ventil Veneta asigură ambientul PERFECT in orice spațiu de producție. Producator de statii de filtrare, sisteme complete  de aspiratie, cu un know-how solid in tot ceea ce priveste circulatia si tratarea aerului si managemetul rumegusului/deseurilor.

Cursal—Italia

Pentru orice solicitare de masini sau linii de optimizare putem spune cu siguranță: DA, SE POATE!

FUTURA—Italia

Masini de rindeluit pe 4 fețe la cel mai bun raport calitate – pret.

EMC Engineering—Italia

Proiectare, flexibilitate și disponibilitate! Mașini de calibrat și șlefuit proiectate si excelent executate pentru fiecare client in parte.

Masini speciale pentru polish sau rusticizat.

Makor Group—Italia

Specialistul in finisaj! Makor oferă soluții complete pentru orice necesitate din aria finisajului/vopsirii, indiferent că vorbim de panou sau profil. Producator de masini de pulverizare individuale sau linii complexe pentru vopsirea panourilor sau a profilelor.

Finiture Engineering—Italia

Soluții simple pentru probleme complexe! Producător de linii de finisaj verticale pentru uși, ferestre, scaune sau mobilier montat

Echipa noastră

Silvia Radulescu
Silvia Radulescu
Director general
Sorin Radulescu
Sorin Radulescu
Administrator
Madalina Radulescu
Madalina Radulescu
Marketing
Sorin Oprica
Sorin Oprica
Vanzari
Liviu Tanase
Liviu Tanase
Vanzari
Daniel Bobos
Daniel Bobos
Vanzari
Dan Raducan
Dan Raducan
Piese de schimb
Alexandru Panait
Alexandru Panait
Online service&support
Daniel Spanu
Daniel Spanu
Tehnician
Petru Olteanu
Petru Olteanu
Tehnician

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate