Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

FINISAJUL mobilei
  • 2021-09-06

FINISAJUL mobilei

FINISAJUL mobilei  și al altor produse din lemn  aduce  plusvaloare pe o piată concurentială și înnobilează lemnul atât de pretios pentru noi toti.

Din respect pentru lemn și pentru clientii noștri, propunem echipamente de înaltă tehnologie care să dea un plus de valoare mobilierului și celorlalte produse din lemn care sunt lăcuite.

MAKOR asigura roboti la cele mai inalte standarde si poate fi considerat un etalon de calitate si inovatie in ceea ce priveste liniile de finisaj, de la liniile dedicate canturilor si profilelor, pana la liniile high-tech cu roboti de pulverizare cartezieni sau antropomorfi in cabine presurizate cu parametrii foarte bine controlati.

In cei peste 50 de ani de activitate si mai mult de 20.000 de linii de finisaj vândute în toata lumea, MAKOR este prezent în România prin reprezentantul său exclusiv, Rolem Industrial SRL.

Din gama  vastă de echipamente pe care le produce MAKOR, amintim:

- Linii de finisaj pentru panouri  plane și profilate

- Linii de finisaj pentru elemente profilate

- Linii de finisaj pentru uși

- Linii de finisaj pentru aplicarea adezivului

- Linii de șlefuit și lăcuit canturi

Trecerea de la pulverizare manuală la pulverizare automată este un pas important, finisajul este complex, necesită experientă și multă  implicare pentru a obtine rezultatul dorit.

În Laboratorul de probe și cercetare din cadrul societătii MAKOR, recunoscut de Ministerul Italian de Resort, o echipă dinamică de ingineri se dedică dezvoltarii și ameliorării continue a tehnologiilor în domeniul finisajului. In acest laborator, fiecare  client este invitat  să efectueze probe  astfel încât  linia de finisaj propusă de MAKOR să corespundă integral solicitărilor clientilor.

Specialistii Makor, fie ca vorbim de tehnic, soft-ware, sau vanzari sunt dinamici, tot timpul receptivi la solicitari de orice fel si gata sa faca fata oricaror provocari.

La finalul anului 2018 s-a implementat cu succes in Romania la societatea Badenmob SRL prima linie Makor pentru obtinerea luciului direct pe melamina. 

Linia este compusa din Robot de pulverizare cartezian (in cinci axe) – Robostart Evolution – care poate urmari forma oricarui tip de profil al cantului, inclusiv canturile curbe. Acest robot este precedat de o instalatie de desprafuire a panourilor si citeste piesele prin intermediul unui system cu Laser pentru cea mai mare acuratete de citire. Dupa vopsirea propriu-zisa a panourilor, acestea merg in tunelul de uscare presurizat si adus la parametrii optimi necesari pentru uscarea vopselei fara a fi contaminate cu praf.

Canturile panourilor sunt pregatite pe o linie Gemini care efectueaza slefuirea cantului, grunduire – uscare si slefuirea grundului.

Dupa pregatirea cantului, suprafata panoului este slefuita (cu granulatie foarte mare) pe o masina de slefuit EMC – Italia. Slefuirea corecta a suprafetelor este foarte importanta pentru a obitine o calitate buna a pulverizarii.

Finisajul este un proces complex, iar pentru realizarea calitatii dorite trebuie respectate anumite conditii. Acesta presupune o colaborare foarte buna intre toate partile implicate, respectiv furnizorul liniei de finisaj, furnizorul de lacuri si vopsele si bineinteles beneficiarul liniei.  

Echipa Rolem, impreuna cu furnizorii sai este pregatita sa raspunda oricaror solicitari din partea clientilor, iar impreuna cu ei sa obtina solutia corecta, presonalizata pentru fiecare client. Solutia corecta pe care o propunem ne-a asigurat colaborarea pe termen lung cu clientii nostri. Atat echipa comerciala cat si echipa noastra de service raspund solicitarilor din orice zona a tarii. 

Echipa Rolem si furnizorii sai sunt gata sa preia orice solicitare in domeniul finisajului si sa o transforme intr-un proiect viabil cu tehnologie de ultima generatie.

 

 

ADRESA: str. Erou Iancu Nicolae 1 A, Voluntari, Ilfov;

TELEFON: +40 212 30 88 90, +40 212 30 88 91

FAX: +40 212 33 92 41

E-MAIL: rolem@rolem.eu www.facebook.com/Rolem.Lemn/

Gemini dublu Makor:

 

Linie completa Gemini:

Robot Evolution:

Tunel de uscare:

 

 

 

 

 

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate