Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

AHENA

Officine del Savio este o companie italiană specializată în proiectarea, producția și mentenanța cazanelor industriale și schimbătoarelor de căldură. Compania a fost fondată în 1912 în orașul Lugo, din regiunea Emilia-Romagna din Italia.

De-a lungul anilor, Officine del Savio a dezvoltat o reputație pentru producerea cazanelor și schimbătoarelor de căldură de înaltă calitate și fiabile pentru o gamă de industrii, inclusiv procesarea alimentelor, industria farmaceutică și petrochimică. Produsele companiei sunt cunoscute pentru eficiența, durabilitatea și siguranța lor și sunt proiectate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client.

Gama de produse a Officine del Savio include cazane cu abur, încălzitoare cu ulei termic, cazane cu apă caldă și sisteme de recuperare a căldurii reziduale. Compania oferă, de asemenea, o gamă de servicii, inclusiv instalare, mentenanță și reparații de cazane și schimbătoare de căldură.

Astăzi, Officine del Savio este un jucător de frunte pe piața italiană și europeană pentru cazane industriale și schimbătoare de căldură, iar compania continuă să inoveze și să dezvolte noi produse și servicii pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale clienților săi.


 

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate