Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

BigOnDry

BIGonDRY este o companie italiană care produce cuptoare de uscare a lemnului și stații de tratare termică. Din 2001 BIGonDRY studiază și proiectează sisteme „la cheie” pentru orice solicitare, oferă asistență și asigură succesul clienților săi.

Sunt orientați pe cercetarea și dezvoltarea continuă a lucrărilor de teren și elaborarea celor mai potrivite soluții în cazul apariției oricăror situații fără a lăsa nimic la voia întâmplării dând mereu dovadă de dăruire și respectarea angajamentului însușit.

În urma experienței de o viață și a multitudinii de realizări, au decis că pot face față unei noi mari provocări, astfel, a luat naștere BIGonDRY Ltd.


Know-how-ul dobândit duce la nașterea unor centrale sigure, eficiente și de încredere. Monitorizarea continuă asigură stabilitate și securitate.

Acest lucru permite ca BIGonDRY Ltd. să fie un punct de referință pe piața globală de tratare a lemnului. Sunt cunoscuți global pentru atitudinea pozitivă față de reciclare, consumul redus de energie, eficiență și produse de înaltă calitate. Personalul profesionist complet instruit și motivat oferă clienților calitate, siguranță și asistență globală în orice moment.


 

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate