Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

ISVE

SISTEME DE TRATARE A LEMNULUI

DE LA PROIECTARE LA REALIZARE FINALĂ

ISVE, lider în tratarea lemnului în Italia și în străinătate, este primul care a folosit tehnologia vidului ca element de inovație pentru a sprijini prelucrarea lemnului.

Din 1977, înarmat cu o filozofie de afaceri bazată pe inovație, ISVE proiectează și produce cuptoare de uscare în vid, instalații de impregnare, sisteme de manipulare, vaporizatoare, pulverizatoare și sisteme de tratare termică, adăugând și producția de tocătoare și șlefuitoare pentru lemn și deșeuri industriale.

Pe baza experienței solide cu problemele reale întâlnite în tratarea lemnului și a semifabricatelor din lemn, ISVE gestionează și controlează toate etapele de producție ale echipamentelor sale.

Departamentul tehnic proiectează și realizează propria cercetare, dezvoltare și testare funcțională înainte de a introduce orice inovație în procesul de producție.

Calitatea obținută prin procedurile ISVE are ca rezultat reducerea la minimum a deșeurilor, menținerea dimensiunii pieselor, limitarea și optimizarea consumului de energie și, în final, obținerea de rezultate stabile și plăcute din punct de vedere estetic în timp.

De asemenea, departamentul tehnic poate oferi suport tehnic online, inclusiv upgrade-uri pentru sistemele sale din întreaga lume.


 

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate