Rolem - Respect pentru lemn

Str. Erou Iancu Nicolae 1 A

Voluntari, Ilfov

Program de lucru

L-V: 10:00 - 19:00

Miller MAC

MILLER MAC srls născută în anul 2002, din experiența anterioară și îndelungată a fondatorilor săi, este astăzi o firmă dovedită specializată în producția de utilaje și utilaje "la cheie" pentru șlefuire industrială pe diverse piețe. LEMNUL, calul de bătaie al companiei noastre aduce anual mari satisfacții în ceea ce privește noutatea de a fi inclus în protecția noastră deoarece cererea tot mai mare de noi facilități precum instalații de gazeificare și peleți, face ca MILLER MAC srls să fie reperul pentru multe companii din Italia și din străinătate.

Gama este amplă și cuprinzătoare, de la polizoare care reduc diferitele tipuri de deșeuri precum lemn, plastic, cabluri electrice, hârtie și carton și alte materiale în dimensiuni ale particulelor definite de ecrane interschimbabile de diferite dimensiuni; rafinatoare, adecvate pentru reducerea solului rezidual anterior, într-un produs calibrat de la 2 la 15 mm; tocătoare orizontale, mașini cu rotor de mare viteză pentru măcinarea deșeurilor de lungimi care pot depăși chiar și 6 metri ca bușteni de lemn, reduc materialul într-o dimensiune mai mult sau mai puțin mare conform cerințelor.

În câțiva ani am implementat și sectorul de măcinare cu concasoare cu ciocan, capabile să reducă diferite tipuri de deșeuri precum lemn, plastic, cărămizi de construcție, cutii de aluminiu, plăci electronice, hard disk și alte materiale, în diferite dimensiuni în funcție de necesități.

Tot în 2014, datorită colaborării cu un tehnician cu o experiență de peste 20 de ani în proiectarea și construcția de prese peleți, Miller ltd. a început producția de MAȘINI ȘI INSTALAȚII COMPLETE PENTRU PRODUCȚIA DE PELETE; tot aici gama este cuprinzătoare, de la cel mai mic CUS-20/single-block (100-220 kg/h) la cel mai mare CUS-100 (1,6-2 tone/h).


 

Website realizat de MaBucur.ro Toate drepturile rezervate